Τρόποι Αποστολής

 ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ για παραγγελίες άνω των 60 €

Τα δωρεάν μεταφορικά και οποιαδήποτε προσφορά σχετική με τα μεταφορικά ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας. Όλες οι αποστολές του εξωτερικού χρεώνονται πάντα με μεταφορικά.

Τα προϊόντα μας έρχονται κοντά σας με τους ακόλουθους τρόπους:

Α. Παραλαβή από τον πελάτη. Μπορείτε να έρθετε και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας στην Βέροια, Μ.Μποτσαρη 45 αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής.

Β. Με μεταφορικά μέσα της εταιρίας μας. Αφορά αποκλειστικά την  περιοχή της Βέροιας και κατά περίπτωση. Παράδοση συνήθως σε 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Γ. Με τοπική εταιρία ταχυμεταφοράς εντός της πόλης της Βέροιας. Η Παράδοση γίνεται συνήθως την ίδια ημέρα από την ημερομηνία αποστολής.

Απλή Αποστολή εντός της πόλής της Βέροιας: 1,50 €

Δ. Με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier) εκτός Βεροίας. Η Παράδοση γίνεται συνήθως σε 2-3 εργάσιμές ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Απλή Αποστολή με Courier : 3€

Για νησιώτικους προορισμούς ή δυσπρόσιτες περιοχές η χρέωση είναι 4€

Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλονται σε 2-3 ημέρες απο την παραγγελία σας με την προϋπόθεση οτι είναι άμεσα διαθέσιμα. Στην περίπτωση που χρειαστεί να προμηθευτούμε κάποιον τίτλο από την εταιρεία έκδοσης του, ο χρόνος παράδοσης διαφοροποιείται σε 3-4 ημέρες.

Ο συνηθισμένος τρόπος αποστολής είναι μέσω εταιρίας ταχυμεταφοράς (Courier) και εναλλακτικός τρόπος θα επιλέγεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

*Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.