Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Σε όλη τη διαδικασία μπορείτε να ζητήσετε καθοδήγηση από εμάς στο 2331061010, στο email info@gwniatoubibliou.gr. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με διαδικασία επιστροφών προϊόντων:

Λόγοι επιστροφής προϊόντων:

Παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος: Αν το προϊόν που αγοράσατε χάλασε αδικαιολόγητα γρήγορα ή παρατηρήσατε κάποια κατασκευαστική ανωμαλία, που δεν οφείλεται σε κακή χρήση, τότε μπορείτε να φέρετε το προϊόν στο καταστημά μας ( «Η γωνιά του βιβλίου») στην Βέροια ή να το στείλετε με courier στη διεύθυνση: Μ.Μποτσαρη 45, Βέροια, ΤΚ 59132 όπου επιβαρύνεστε το κόστος της μεταφοράς. Το προϊόν έπειτα θα σταλεί στα κεντρικά της κατασκευάστριας εταιρίας για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για εργοστασιακό ελάττωμα.

Εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε δωρεάν.

(Η όλη διαδικασία ενδέχεται να διαρκέσει από 3 εώς 30 ημερολογιακές ημέρες.

Παραλαβή λανθασμένου κωδικού/προϊόντος: Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος και είμαστε αποκλειστικοί υπαίτιοι γι’ αυτό, τότε σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε εξ ’ολοκλήρου κάθε κόστος μεταφοράς.

Παραλαβή σωστού προϊόντος που τελικά δεν σας κάνει: Στην περίπτωση που αν και παραλάβατε το σωστό προϊόν αλλά θέλετε να το αλλάξετε με άλλο τότε επιβαρύνεστε με τα κόστη μεταφοράς.

Δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης: Στην περίπτωση που δε σας κάνει το προϊόν που μόλις αγοράσατε μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και να το επιστρέψετε, με δικά σας έξοδα στο κατάστημά μας  «Η γωνιά του βιβλίου» στην Βέροια ή να το στείλετε με courier στη διεύθυνση: Μ.Μποτσαρη 45, Βέροια, ΤΚ 59132

Σε αυτή την περίπτωση

Τρόποι Επιστροφής Προϊόντων:

Α. Παράδοση του προϊόντος: στο κατάστημα μας στην Βέροια, στην αρχική κατάσταση και συσκευασία, προσκομίζοντας επίσης την απόδειξη αγοράς.

Β. Αποστολή με courier: αποστέλλοντας το Μ.Μποτσαρη 45, Βέροια, ΤΚ 59132, με δικά σας έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, στη διεύθυνση, εσωκλείοντας την απόδειξη αγοράς.

Μην ξεχάσετε ότι:

– Είναι απαραίτητο να συμπεριλάβετε την απόδειξη αγοράς κατά την επιστροφή του προϊόντος. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε ψηφιακά μέσω email κάποιο αποδεικτικό της αγοράς (κωδικός παραγγελίας ή ψηφιακή απόδειξη)

– Αν το προϊόν έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του ή κακοποιηθεί χάνετε τόσο το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης όσο και το δικαίωμα επιστροφής του λόγω παραλαβής λανθασμένου κωδικού. Παρακαλείσθε να ελέγχετε με την παραλαβή αν το προϊόν είναι το σωστό για αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας σας και επιπλέον εξόδων.

– Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν αποδειχθεί ότι δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις επιστροφής, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. Όπως αναφέραμε παραπάνω, τα έξοδα αποστολής τα καλύπτουμε εξ’ ολοκλήρου εμείς σε περίπτωση λάθους μας ή αποδεδειγμένα ελαττωματικού προϊόντος.