Προσφορά!

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ … ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

5,00

Εξώφυλλο : Μαλακό

Διαστάσεις : 14 εκ. x 21 εκ

Σελίδες : 216

Ηλικία : 9+

Περιγραφή

Την πρώτη μέρα που ξυπνάει για να πάει στο σχολείο, ο Άρτι πέφτει από το κρεβάτι και χτυπάει το κεφάλι του. Όταν παραπονιέται στη μαμά του, εκείνη του απαντάει: «Δεν είναι τίποτα, απλώς έχεις αγχωθεί που θα πας σ’ ένα καινούριο σχολείο».
Στο πρωινό, ο αδελφός του, ο Έντι, τον πιτσιλάει παντού με σιρόπια και ο Άρτι αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι με γλιτσιασμένο μαλλί. Στο δρόμο για το σχολείο βρέχεται με λασπόνερα και φαίνεται σαν να τα έχει κάνει πάνω του. Αυτή δεν είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο. Είναι η χειρότερη μέρα στο σχολείο.
Τη δεύτερη μέρα που ξυπνάει για να πάει στο σχολείο, ο Άρτι πέφτει από το κρεβάτι και χτυπάει το κεφάλι του. Όταν παραπονιέται στη μαμά του, εκείνη του απαντάει: «Δεν είναι τίποτα, απλώς έχει αγχωθεί που θα πας σ’ ένα καινούριο σχολείο». Τι; Αυτή η μέρα είναι ολόιδια με τη χθεσινή.
Θα βρει ο Άρτι τρόπο να την αλλάξει ή θα μείνει παγιδευμένος στην ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ… ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ο Στάιν επιλέγει ένα θέμα, όπως το φυσιολογικό άγχος των παιδιών για την πρώτη μέρα σ’ ένα καινούριο σχολείο, και γράφει ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο με κάποιες υπερβολικές στιγμές τρόμου με καταιγιστικούς ρυθμούς.» (BOOKLIST)

«Η γραφή του Στάιν, σε ένα μείγμα τρόμου και χιούμορ και σε συνδυασμό με ένα απρόβλεπτο τέλος, προσφέρει μια φρέσκια οπτική σε ένα θέμα που βασανίζει παιδιά και γονείς.» (ABC NEW YORK)

«Ως συνήθως, ο Στάιν αποδίδει παραστατικά τα κωμικοτραγικά γεγονότα που τόσο αγαπούν οι αναγνώστες. Το χιούμορ και η περιγραφή της πρώτης μέρας στο σχολείο δίνουν τη θέση τους σε πιο έντονους ρυθμούς τις επόμενες μέρες, ενώ τα παιδιά θα λατρέψουν το ανατρεπτικό τέλος.» (School Library Journal)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…